Bo Lindholm, træner

 

Det hele startede i 1981 i Randers Freja atletik, som jeg den dag i dag stadig er medlem af. Klubben var en helt fantastisk klub og gennem min barndom og ungdom fik jeg en masse sjove og spændende oplevelser. Husker stadig da jeg fik min første medalje i 3 km terrænløb til DDSG&I mesterskabet på Bornholm i 1983. Det blev til en bronze medalje i tiden 12.13 minutter . Medaljen ligger stadig fremme som den eneste. 

Havde en masse gode træningskammerater og den bedste træner jeg nogensinde har mødt. Træneren var Lise Pedersen og hendes store evne til at motivere sine atleter og hendes store sociale arbejde og forståelse for den enkeltes særlige behov står stadig for mig som noget særligt.

Randers Freja atletik blev skiftet ud med Sparta atletik da jeg påbegyndte læreruddannelsen i København og her blev der sat yderligere tryk på træningen og resultaterne blev også bedre og bedre.

 Dyrkede selv mangekamp i de fleste år, men var også forbi længdespring og 400 meter hæk.

For ca. 13 år siden stoppede jeg min aktive atletik karriere, men kastede mig i stedet over trænergerningen. Startede ud med at tage mig af seniorne i FIF atletik. Havde en masse gode oplevelser i FIF atletik, men stoppede efter et par år grundet tidspres.

Startede dog hurtigt op igen, men denne gang blev det i Sparta atletiks ungdomsafdeling hvor jeg skulle tage mig af de 10-13 årige, har efterhånden haft en masse unger gennem min træningsgruppe, og synes det er fantastisk at se, at nogle af de små drenge på 10 år nu er blevet noget større og aktive på DT holdet mm. Stoppede med de 12-13 årige september 2010, da Sparta lavede strukturen lidt om og tog mig herefter af en stor sprint/hæk gruppe i alderen 13-16 år.

 September 2011 var året hvor en mangekampsgruppe for aldersgruppen 14-17 år endelig blev startet op og var så heldig at jeg fik denne gruppe, da mangekamp er det jeg brænder for. Er fra sæsonen 2011/2012 selv blevet ansvarlig for TUD  mangekamp i øst.

Med denne træningsgruppe ser jeg frem til at følge atleterne de kommende år og er overbevist om at de vil komme til at holde lige så meget af atletik som jeg selv og håber også de vil vise nogle fremragende resultater og ikke mindst få nogle oplevelser de kan tage med sig.

Skriv en kommentar